Foto – Aija Geida

Kraukšķīga pica ar fenheli 0

Purava kātu nomazgā un sagriež plānās ripiņās. Arī fenheļa sakni pārgriež uz pusēm un sagriež smalkās strēmelēs, lai sanāk pusgredzeni. Bļodā saliek sagriezto puravu un fenheļa sakni, pievieno sarīvētu Parmezāna sieru, olīv­eļļu, sāli un maltus melnos piparus, samaisa.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns 32
Lasīt citas ziņas

No mīklas izrullē divus apļus 30 – 35 cm diametrā, uzliek fenheļa maisījumu un cep 180 grādos aptuveni 20 – 25 minūtes, kamēr mīkla izcepusies un fenhelis palicis zeltīti brūns. Vienkārša pica, kurā fenhelis izpaužas visā pilnībā – tā kā tas ir ļoti aromātisks dārzenis, kopā ar Parmezāna sieru veidojas pilnīga garšas buķete.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.