Foto – Anda Krauze

Vai skaistumlietas drīkst pirkt antikvariātā 0

Antikvariātos iegādāties sudrablietas (un ne tikai) ir diezgan riskanti, jo to vēsture var glabāt negatīvu informāciju. Sudrabs to uzņem visaktīvāk. Lietas enerģētika turpina iedarboties uz jauno saimnieku. Meistars zinot piemērus, kad antīkas sudrablietas var sagādāt vairāk bēdu nekā prieka. Piemēram, maisot ēdienu ar senu sudraba karoti, kam slikta enerģētika, visa ģimene var iemantot slimības, neveiksmes, jo priekšmets ar sliktu karmu to izplatīs visā telpā.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Situācija mainās pa stundām!” Saņemti divi pilnīgi pretēji ziņojumi no frontes. Kurš melo?
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo! 13
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Lasīt citas ziņas

Ko darīt? Uzņemto enerģētiku var likvidēt, sudrabu speciāli apdedzinot aptuveni +500…+750 °C. Ja cilvēks tic, ka pasaulē ir ne tikai taustāmas un redzamas lietas, bet darbojas vēl kādi spēki, var meklēt meistarus, kuri šādas lietas pieprot. Ja šķiet, ka mantotās sudraba karotītes un dāvanā saņemtā rota pieredzējušas arī sliktus laikus, šo pro­grammu var likvidēt. Pašam gan neko tamlīdzīgu nevajag darīt!

To, vai sudrabs ir īsts, var noteikt, iegādājoties Proves valdē speciālu šķidrumu, ko uzpilina uz sudrablietas. Ja attiecīgā vieta kļūst ruda, tas ir viltojums. Sudrabs reaģējot kļūst tumšs. Diemžēl tā var pārbaudīt jau nopirktu preci, jo pārdevējs nez vai ļaus darboties ar preci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.