Foto – Anda Krauze

Kā izvēlēties rotas 0

Oļegs Auzers skaidro, ka sudrabs uztver un glabā dažādu informāciju, enerģētiku. Tāpēc nav mazsvarīgi, kas sudrablietu darinājis un kur tā iegādāta.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Krievijas drošības iestādām “mati stāvus”. No kara atgriežas atbrīvotie cietumnieki – tos nevar savaldīt
Lasīt citas ziņas

Vislabāk ir atrast meistaru, kurš raisa uzticību, šķiet patīkams, un viņam pasūtīt rotu tieši sev. Tā ir talismans, dziedē savu saimnieku. Izvēlēties labu meistaru palīdzēs arī draugu pozitīvā pieredze. Tad var cerēt, ka sudrablieta tiešām būs augstas proves, nevis viltojums, kas izplatīts arī sudrabam. Turklāt vajadzētu ar lupu apskatīt, cik daudz ir sudraba. Šim metālam augstākā prove ir 999°.

Bet ko darīt, ja mākslinieka gatavotās rotas nav pa kabatai un jāizvēlas veikalos, tirdziņos nopērkamā produkcija? – Tad atliek vien paļauties uz savu intuīciju, – saka Oļegs Auzers. – Intuīcijas laiks ir pirmās 10 sekundes, kas sniedz īsto informāciju par priekšmetu, notikumu u.c. Šajā brīdī pieņemtais lēmums ir vispareizākais. Ir jātrenējas nofiksēt šo brīdi, jo pēc tam virsroku ņem prāts, bet tā vairs nav objektīva informācija tāpēc, ka prātā dzīves gados sakrājusies dažāda pieredze un pēkšņi var uzzibsnīt jebkas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Intuīcija ir svarīga, ne tikai izvēloties rotas, bet arī citas lietas.

Ja ieraugot rotaslieta iepatīkas, gribas ņemt to rokā un spiest pie krūtīm, tā ir pareizā izvēle. Turklāt rotu pirkšanā nevajag taupīt naudu. Labāk vienu īstu nekā kaudzi grabažiņu. Īstais spēks piemīt tikai tīram sudrabam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.