Sulām nedrīkstēs pievienot cukuru
 0

Sākot ar šā gada 28. oktobri, Latvijā augļu sulu ražotāji saviem izstrādājumiem vairs nedrīkstēs pievienot cukuru, paredz valdības vakar pieņemtie noteikumi “Prasības augļu sulām un tām līdzīgiem produktiem”.

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
DJ Ella, Chris Noah, Fiņķis… Nosaukti šova “Koru kari” jaunās sezonas visu 10 koru vadītāji
Lasīt citas ziņas

Izņēmums būs augļu nektārs un Latvijā ražota smiltsērkšķu sula, kurai varēs pievienot līdz 140 gramiem cukura uz litru sulas un kuru drīkstēs pārdot tikai Latvijas tirgū. Tā kā augļu sulai no koncentrāta ražošanas izejviela ir koncentrēta sula, šādu sulu atļauts laist tirdzniecībā ar nosaukumiem “augļu sula no koncentrāta” vai “augļu sula no koncentrētas sulas”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.