Foto-Stock.xchng

Sulu dzeršanas knifi 0

Ko vērts zināt, dzerot svaigi spiestas augļu, ogu vai dārzeņu sulas?

Reklāma
Reklāma

 

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

• Lai iegūtu glāzi sulas, nepieciešams 300 – 350 g augļu, ogu vai dārzeņu.

• Jo augļi, ogas vai dārzeņi ir spilgtākā krāsā, jo vairāk vitamīnu tie satur.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Svaigi spiesta sula jāizdzer 10 – 15 minūšu laikā, lai nezaudētu tajās esošās vērtīgās vielas un vitamīnus. Vienīgi biešu sulu nedrīkst dzert uzreiz pēc spiešanas!

• Sulas ieteicams dzert ne vēlāk kā pusstundu pirms ēšanas, turklāt maziem malciņiem.

• Vērtīgākas ir biezsulas – tās uzlabo gremošanas trakta darbību.

• No augļu, dārzeņu vai ogu pārpalikumiem var izcept garšīgas pankūkas, tikai jāpievieno ola, milti, auzu pārslas un garš­vielas.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.