Publicitātes foto

Svaigie sparģeļu salāti. Eleganta uzkoda 15 minūtēs 0

Tuvojoties pavasarim, krāšņas un sulīgas krāsas vēlamies redzēt ne tikai apģērbā, bet arī uz pusdienu šķīvja. Tāpēc “Rimi” veselīgas ēšanas kustības “Aikāgaršo” šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā “zaļās” receptes, kas ikvienam sniegs spēku, enerģiju un mundrumu.

Reklāma
Reklāma

SVAIGIE SPARĢEĻU SALĀTI

Kokteilis
“Uzvalku vairs nenēsāju” – bijušais tiesībsargs kļuvis par bezdarbnieku un piedzīvojis pārmaiņas privātajā dzīvē
Traģēdija ūdens atrakciju parkā: četrgadīga meitene nomirst pēc pēkšņa incidenta 1
VIDEO. Festivāla “Summer Sound” apsargs nogāž gar zemi jaunieti un ar kāju iesper tam pa seju 101
Lasīt citas ziņas

Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams:

Sparģeļi – 1 bunte
Zaļās pākšu pupiņas – 1 sauja
Šalotes sīpols – 1 gab.
Pistāciju rieksti – 1 sauja
Sukādes pēc izvēles – 1 sauja
Olīveļļa – 3 ēdamk.
Aveņu etiķis – 1 ēdamk.
Medus – 1 tējk.
Svaiga piparmētra – neliela saujiņa

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Katliņā uzvāri ūdeni, pievieno šķipsniņu sāls un tējkaroti olīveļļas
2. Nomizo un liec vārīties sparģeļus, pākšu pupiņas, vāri 3 minūtes
3. Pagatavo mērci – sagriez sīpolus, sakapā piparmētru, pievieno etiķi, medu un olīveļļu
4. Kārto uz šķīvja sparģeļus, pākšu pupiņas un pārlej ar mērci
5. Pa virsu kaisi riekstus un sukādes.

Aikāgaršo padoms
Zaļos sparģeļus vāri ne ilgāk par 3 minūtēm, savukārt baltos – 4 minūtēm, tad tie nezaudēs savu patīkamo kraukšķīgumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.