Foto: Raivis Šveicars

Pulkstenis būs jāuzlādē 13

Ieslēdzot pulksteņus, mūs sagaida standarta ciparnīca, bet to ar dažiem skārieniem var nomainīt pret kādu citu. “Huawei” piedāvā 42 ciparnīcas, “Samsung” 22, bet “iWatch” vien 13. Abus pēdējos gan var stilizēt pēc saviem ieskatiem. Turklāt var lejupielādēt papildu ciparnīcas, ja nu jūsu gaumei nekas nav pa prātam. Manai sirdij tuvākas ir klasiskās ciparnīcas, bez digitālajiem cipariem pulksteņa vidū, bet šā iemesla dēļ saskāros ar vienu no nedaudzajām “Huawei” problēmām. Tā kā pulkstenī pienāk paziņojumi, apmēram piektdaļu ciparnīcas aizņem paziņojuma logs, kas aizsedz pulksteņa apakšu. Nākas vien zīlēt, kāds tad ir pareizs laiks. Paziņojumus var samērā viegli “aizslīdināt” nebūtībā, bet kāpēc man būtu jāpieskaras pulkstenim, lai redzētu vien, cik rāda pulkstenis?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Kokteilis
FOTO. Didrihsones sekotāji viņai sagādājuši nepatīkamu pārsteigumu: “Es tiešām nezināju, ka kāds to var izdarīt…”
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Lasīt citas ziņas

Tāpat var izvēlēties, vai pulksteņa ekrāns, mirkli nelietots, “aizmieg” vai ir ieslēgts nemitīgi. Kaut gan pulksteni var atdzīvināt ar nelielu plaukstas locītavas kustību, man patīk, ka ciparnīca strādā nemitīgi. Tas labi “ēd” bateriju, bet par akumulatora līmeni nevajadzētu satraukties. Divas dienas bez uzlādes pulksteņi izturēs noteikti – ar “aizmigšanu” daudz ilgāk, bet klasisko pulksteņu cienītājiem jārēķinās, ka pulkstenis būs jālādē regulāri, un šī problēma varētu atbaidīt daudzus, jo kur gan redzēts, ka pulkstenis būtu jālādē, turklāt katru nedēļu?

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.