sandwich with three layers, filled with bacon eggs and vegetables
sandwich with three layers, filled with bacon eggs and vegetables
Foto – Fotolia.com

Tītara filejas un bekona sendviči 0

Nepieciešams (4 porcijām)

3 gab. tostermaizes šķēles
4 olas
Tītara fileja – 50 g
Bekons – 50 g
Tomāti – 60 g
Marinēti gurķi – 30 g
Salāti – 3 lapas
Olīvas bez kauliņiem – 4 gab.
Franču majonēze – 2 ēdamkarotes

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

1. Bekonu, plānās šķēlītēs sagrieztu tītara fileju un olas cep uz pannas ar minimālu eļļas daudzumu.

2. Trīs tostermaizes šķēles nedaudz apgrauzdē tosterī. Katru gabaliņu apziež ar majonēzi un uzliek salātlapu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Uz pirmās maizes šķēles liek gatavo bekonu un olu. Tomātus sagriež ripiņās, marinētus gurķus – plānās šķēlītes.

4. Dārzeņus liek uz otrās maizes šķēles. Ar šo šķēli pārklāj maizi, uz kuras jau ir ola un bekons.

5. Uz trešās šķēles liek tītara fileju, pārklāj ar salāta lapu un apgriež otrādi.

6. Sastiprina ar četriem koka zobu bakstāmajiem, uz kuriem uzdur olīvas.

7. Pirms pasniegšanas sagriež 2 vai 4 daļās. Var pasniegt ar jebkādiem salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.