Publicitātes foto

Tomāti kadiķogu – lauru lapu marinādē: izcili garšo kopā ar gaļas ēdieniem 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
tava zodiaka zīme uzvedas pēc trešās vīna glāzes iztukšošanas? Dvīņiem iestājas uzplaukums, bet Svari pārvēršas par diplomātiem
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Kokteilis
Optiskās ilūzijas tests. Ko tu ieraudzīji pirmo? Atbilde atklās tavas stiprās un vājās puses
Lasīt citas ziņas

Vai dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili pie gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:

• 800 g tomātu

• 30 kadiķogu

• 8 lauru lapas

• 1 tējkaroti Santa Maria garšvielas Čili eksplozija

• 360 ml rapšu eļļas

• 10 ķiploka daiviņu

• svaigs baziliks

• sāls

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomātus sagriež 1 cm biezās šķēlēs un liek uz plāts. Nomizo un sagriež ķiploku, pārkaisa tomātiem. Saberž kadiķogas, pārkaisa tomātiem. Uzber Čili eksploziju un sāli.

Pārlej eļļu un cep 8 minūtes līdz 180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī.

Tomātus liek burkā kārtām, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku. Pārlej no cepšanas atlikušo eļļu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.