Foto – LETA

Tomātu, spinātu un mocarellas salāti 0

Sastāvdaļas 2 porcijām: 200 ml rapšu eļļas,
 1 bunte bazilika,
 5 svaigi tomāti,
 100 g kaltētu tomātu,
 70 g svaigu spinātu lapu,
 1 mocarellas siers.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
7 latviešu dīvainības, ko saprotam tikai mēs paši un kas mums šķiet absolūti normālas
Kurā gultas pusē tu guli? Izrādās, ka tas var daudz pastāstīt par tavu personību
RAKSTA REDAKTORS
“Gribēju nopirkt mazbērniem, bet apstulbu par cenu” – Dace vīlusies šī gada zemeņu cenā, bet vai tā tiešām ir augsta?
Lasīt citas ziņas

Rapšu eļļu kopā ar baziliku sakarsē līdz 60 ˚C, tad atdzesē un nokāš. Pārējās sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, kārto šķīvjos un apslacina ar pagatavoto aromatizēto eļļu.


Atlikušo eļļu var uzglabāt ledusskapī un lietot pēc vajadzības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.