Foto – LETA

Tomātu, spinātu un mocarellas salāti 0

Sastāvdaļas 2 porcijām: 200 ml rapšu eļļas,
 1 bunte bazilika,
 5 svaigi tomāti,
 100 g kaltētu tomātu,
 70 g svaigu spinātu lapu,
 1 mocarellas siers.


Kā gatavot?

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Lasīt citas ziņas

Rapšu eļļu kopā ar baziliku sakarsē līdz 60 ˚C, tad atdzesē un nokāš. Pārējās sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, kārto šķīvjos un apslacina ar pagatavoto aromatizēto eļļu.


Atlikušo eļļu var uzglabāt ledusskapī un lietot pēc vajadzības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.