Foto no ikatia.com

Torte kā arbūzs! Jautrām 1. septembra svinībām 0

Kā gatavot

Olas un cukuru sakuļ, tad pievieno miltus un vēlreiz sakuļ.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Izcep mīklu uz pannas, kas ieziesta ar saulespuķu eļļu. Izcep. Atdzesē.

Sadala izcepto kūku četrās daļās. No sākuma uz pusēm, pēc tam katru – vēl uz pusēm.

Krēma pagatavošana

CITI ŠOBRĪD LASA

Paciņu sviesta un bundžiņu vārīta iebiezinātā piena sablenderē.

Katru cepuma kārtu pārsmērē ar krēmu un saliek vienu virs otra.

Tortes rotāšana

Ņem puspaciņu sviesta, karotīti iebiezinātā piena un sakuļ ar mikseri, sadala masu trīs daļās. Vienā daļā liek sarkanu krāsvielu, vienā – zaļo un vienā – balto.

Sarkano krēmu sakuļ ar mikseri. Ar to apziež kūkas augšu un vienu sānu.

Sakuļ zaļo krēmu. Ar to pārsmērē kārtu, kas būs arbūza “miza”.

Pēdējo, balto krēma kārtu izspiež ar konditorejas uzgali – tā būs arbūza “baltā maliņa”.

Rotā ar saulespuķu sēkliņām šokolādē.

Recepte no ikatia.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.