Tostermaize ar šniceli un šampinjoniem 0

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)
Katrā porcijā apm. 698 kcal/2927 kJ
53 g olbaltumvielu, 25 g tauku, 65 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

1. Cūkas šniceles nomazgā, nosusina un izdauza. Sāla, piparo, sagriež divās daļās. Apviļā vispirms miltos, tad sakultās olās un rīvmaizē.

2. Pilngraudu tostermaizi liek uz ietaukotas cepešpannas. Šniceli apcep pannā karstos taukos no abām pusēm aptuveni piecas minūtes. Noņem no pannas, liek uz tostermaizes.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C. Sīpolus nomazgā, nomizo, nosusina, sagriež ripiņās. Šampinjonus notīra, apslauka, sagriež šķēlītēs. Pēc šniceļu cepšanas atlikušajos taukos apcep sīpolus un šampinjonus. Pievieno garšvielas un sajauc ar saldo krējumu. Sadala uz maizēm ar šnicelēm, pārkaisa ar rīvēto Ementāles sieru. Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.