Foto – Dainis Bušmanis

Tradicionāls garšvielu maisījums
 un tomēr – bez sāls! 0

Ar garšvielām ēdienu var dažādot un pārvērst līdz nepazīšanai, tāpēc daudzi ir ļoti piesardzīgi, it īpaši ar dažādiem maisījumiem, kam ir ne tik pazīstamas garšas. Klasiski latviskie garšaugi ir sīpols un ķiploks. Tie tad arī dominē Lauku garšvielas sastāvā. Mainīgās proporcijās garšvielu maisījumā ir pētersīļi, dilles, baziliks. Pozitīvi – tajā nav sāls! Lauku garšvielas piestāvēs gaļas un veģetārajiem ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Ērts fasējums, jo dzirnaviņas pēc tam var atkal uzpildīt.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.