Foto – Shutterstock

Trauslie kokosriekstu cepumi ar medu un kanēli 0

Nepieciešams

100 g medus, pusotra tējkarote kanēļa, 2 olu baltumi, 1 ēdamkarote citrona sulas, 120 kokosriekstu skaidiņu, pa 1 ēdamkarotei sīki sagrieztu citronu un apelsīnu sukāžu, 30 cepamās maizītes.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Tas ir neprāts! Mākslīgais intelekts nosauc 5 automašīnas, kuras labāk nepirkt lietotas
Kokteilis
Mežāzis – spītība, Lauva – lepnums: kas traucē katrai zodiaka zīmei kļūt bagātai?
Kokteilis
Ko gaidīt no Trampa un Putina tikšanās? Mākslīgais intelekts prognozē trīs scenārijus, bet izceļ vienu
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus saputo ar citrona sulu, tievā strūklā ietecina medu. Sukādēm pievieno koksriekstu skaidiņas, kanēli, samaisa un pievieno saputotajiem olu baltumiem. Masu liek uz iepriekš cepšanai sagatavotām maizītēm (piemēram, dievmaizītēm vai sausmaizītēm), un cep 15-20 minūtes 160oC temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.