Foto – Shutterstock

Trauslie kokosriekstu cepumi ar medu un kanēli 0

Nepieciešams

100 g medus, pusotra tējkarote kanēļa, 2 olu baltumi, 1 ēdamkarote citrona sulas, 120 kokosriekstu skaidiņu, pa 1 ēdamkarotei sīki sagrieztu citronu un apelsīnu sukāžu, 30 cepamās maizītes.

Pagatavošana

Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
Kokteilis
“Nevarēju iedomāties, ka ar savu dēlu drīkstēs dalīties tikai dzīvoklī!” Didrihsonei pēc eglītes bērnudārzā uzbrukusi bēdiņa
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus saputo ar citrona sulu, tievā strūklā ietecina medu. Sukādēm pievieno koksriekstu skaidiņas, kanēli, samaisa un pievieno saputotajiem olu baltumiem. Masu liek uz iepriekš cepšanai sagatavotām maizītēm (piemēram, dievmaizītēm vai sausmaizītēm), un cep 15-20 minūtes 160oC temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.