Foto no Ingas Eglītes personiskā arhīva

Trīsstāvīgā torte ar mellenēm. Ļoti vienkārši uzcepama! 0

Recepti piedāvā prasmīgā kūku cepēja Inga Eglīte.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 24 ēdam­karotes kviešu miltu
• 24 ēdam­karotes cukura
• 0,5 l saldā krējuma Rasa (35%)
• 1 l blendētu zemeņu ar cukuru
• Vaniļas cukurs
• Cukurs
• Mellenes
• Šokolāde
• Piparmētru lapiņas

Pagatavošana.
No 24 olām sanāks trīs lielas biskvīta ripas. Olas iesit miksera traukā, baltumus neatdalot no dzeltenumiem, pieber cukuru un aptuveni 10 minūtes kuļ. Tad iecilā miltus. Inga to dara ar roku, nevis karoti, jo tad labāk izjūtot masas konsistenci. Masu arī nedrīkst samocīt, jo sakultais olas baltums saplakšot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu lej veidnēs un 15–20 minūtes cep +180 °C. Kad biskvīti izcepušies, izņem no veidnes un atdzesē. Tikai tad starp biskvīta kārtām ziež putukrējumu un svaigās blendētās zemenes. Rotā ar krūmmellenēm, baltām krēma rozītēm, šokolādi un piparmētru lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.