Foto – plufit.ru

Meksikāņu asais gvakamole 1

Obligātas meksikāņu ēdiena sastāvdaļas ir avokado un laima sula, pārējo var pievienot pēc garšas un vēlmēm. Pamēģiniet šo recepti, ja jums garšo asi ēdieni. Šo makaronu mērci var pasniegt kā papildēdienu dažādiem ēdieniem vai čipsiem, načo un dārzeņiem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

4 mīksti avokado

Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Lasīt citas ziņas

3 sagriezti tomāti (oriģinālā – Romas tomātu), 2 ēdamkarotes atstāt rotāšanai

pusēdamkarote koriandra zaļumu, kā arī – rotāšanai

puskrūze sagriezta sīpola

CITI ŠOBRĪD LASA

ceturtā daļa tējkarotes smalka sīpola (sīpola garšvielas)

ceturtā daļa tējkarotes sausā ķiploka (ķiploku pulvera)

pustējkarote Tabasko mērces

1 tējkarote asās mērces (čili vai citas – pēc vēlēšanās)

2 nelielu laima sulu

pustējkarote sāls

ceturtdaļtējkarotes piparu

1 tējkarote halapenjo piparu

Kā gatavot?

1. Attīrīt avokado un saspaidīt ar dakšiņu, apliet ar laima sulu un apbērt ar sīpolu, ķiploku pulveri, sāli, Tabasko, aso mērci un pipariem. Rūpīgi samaisīt.

2. Pievienot tomātus, koriandru un halapenjo, vēlreiz rūpīgi samaisīt.

3. Pirms pasniegšanas rotāt ar tomātiem un koriandru.

Recepte no plufit.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.