Foto – Anda Krauze

Upeņu krēmkūka – burvīgs deserts 0

Sastāvdaļas – olu dzeltenumi, baltā šokolāde, krēmsiers, upeņu sula, cukurs, želatīns.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sakuļ 4 olas dzeltenumus, pievieno 100 g izkausētas baltās šokolādes, 200 g krēmsiera un 170 ml upeņu sulas. Masai pievieno 20 g cukura – visu samaisa. Ja nepieciešams, var pievienot nedaudz želatīna. Iegūto masu liek kūkas formā un atdzesē. Dekorē ar svaigām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.