Foto – Anda Krauze

Upeņu krēmkūka – burvīgs deserts 0

Sastāvdaļas – olu dzeltenumi, baltā šokolāde, krēmsiers, upeņu sula, cukurs, želatīns.

Reklāma
Reklāma
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Lasīt citas ziņas

Sakuļ 4 olas dzeltenumus, pievieno 100 g izkausētas baltās šokolādes, 200 g krēmsiera un 170 ml upeņu sulas. Masai pievieno 20 g cukura – visu samaisa. Ja nepieciešams, var pievienot nedaudz želatīna. Iegūto masu liek kūkas formā un atdzesē. Dekorē ar svaigām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.