Upeņu vaniļas krēms. Žurnālista Andra Tiļļas recepte 0
Ogu laikā piemērots upeņu vaniļas krēms.
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Gatavojies laimes pieplūdumam! Šīs trīs zodiaka zīmes Ziemassvētkos piemeklēs īsts brīnums
1
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Saputo saldo krējumu vai maztauku jogurtu, sablenderē upenes, pievieno nedaudz cukura.
Sajauc ar uzbriedinātu, atdzesētu želatīnu. Krējumam pievieno vaniļas cukuru, uzbriedinātu želatīnu. Masas ielej formiņā, liek ledusskapī sacietēt.
“Nav skaidrs, kas viņu varēs apturēt!” Kasparovs brīdina Rietumus par Putina jaunā kara plāniem
“Man vienkārši asiņo tā sirds, reāli asiņo.” Aleksandra Kurusova grimst dziļās bēdās
Par trotila glabāšanu un mācīšanos veikt teroristiskus uzbrukumus jaunietim piespriests četru gadu cietumsods
Pasniedz ar svaigām upenēm, dekorē ar piparmētru vai baziliku.
Piedāvā Andris Tiļļa, žurnāls “Mājas Viesis”



