
Upeņu vaniļas krēms. Žurnālista Andra Tiļļas recepte 0
Ogu laikā piemērots upeņu vaniļas krēms.
Reklāma
Reklāma
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
“Tā ir Trampa lielākā kļūda!” Urzula fon der Leiena un Makrons maina spēles noteikumus
“Šī, protams, neizskatās pēc nejaušas kļūdas!” Māris brīdina pircējus par krāpniecību, bet “Rimi” skaidro situāciju
Saputo saldo krējumu vai maztauku jogurtu, sablenderē upenes, pievieno nedaudz cukura.
Sajauc ar uzbriedinātu, atdzesētu želatīnu. Krējumam pievieno vaniļas cukuru, uzbriedinātu želatīnu. Masas ielej formiņā, liek ledusskapī sacietēt.
FOTO. Pēc vienas no pēdējo gadu skaļākajām šķiršanās drāmām Marģers Majors paziņo, ka saderinājies
VIDEO. “Mammu, atradāt tēti? Rīt brauksiet atkal?” Piekto dienu turpinās Jāņa meklēšana Daugavā, dienesti sāk aktīvāk rīkoties
27 cilvēki uz katru kvadrātmetru! Kā Krievija pērn cieta lielākos zaudējumus kopš kara uzsākšanas
Pasniedz ar svaigām upenēm, dekorē ar piparmētru vai baziliku.
Piedāvā Andris Tiļļa, žurnāls “Mājas Viesis”