Upeņu vaniļas krēms. Žurnālista Andra Tiļļas recepte 0

Ogu laikā piemērots upeņu vaniļas krēms.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
“Tā ir Trampa lielākā kļūda!” Urzula fon der Leiena un Makrons maina spēles noteikumus
“Šī, protams, neizskatās pēc nejaušas kļūdas!” Māris brīdina pircējus par krāpniecību, bet “Rimi” skaidro situāciju
Lasīt citas ziņas

Saputo saldo krējumu vai maztauku jogurtu, sablenderē upenes, pievieno nedaudz cukura.

Sajauc ar uzbriedinātu, atdzesētu želatīnu. Krējumam pievieno vaniļas cukuru, uzbriedinātu želatīnu. Masas ielej formiņā, liek ledusskapī sacietēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar svaigām upenēm, dekorē ar piparmētru vai baziliku.

Piedāvā Andris Tiļļa, žurnāls “Mājas Viesis”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.