
Upeņu vaniļas krēms. Žurnālista Andra Tiļļas recepte 0
Ogu laikā piemērots upeņu vaniļas krēms.
Reklāma
Reklāma
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Putina nākamais mērķis: militārais eksperts atklāj, kur ienaidnieks plāno ofensīvu
2
Saputo saldo krējumu vai maztauku jogurtu, sablenderē upenes, pievieno nedaudz cukura.
Sajauc ar uzbriedinātu, atdzesētu želatīnu. Krējumam pievieno vaniļas cukuru, uzbriedinātu želatīnu. Masas ielej formiņā, liek ledusskapī sacietēt.
Pasniedz ar svaigām upenēm, dekorē ar piparmētru vai baziliku.
Piedāvā Andris Tiļļa, žurnāls “Mājas Viesis”