Upeņu vaniļas krēms. Žurnālista Andra Tiļļas recepte 0

Ogu laikā piemērots upeņu vaniļas krēms.

Reklāma
Reklāma
TOP 10 drošākās valstis pasaulē: trešā pārsteigs visus! Kur gribētu dzīvot tu?
Kokteilis
Šīm 5 zodiaka zīmēm gads sākās grūti, bet labākais vēl tikai priekšā
NATO ģenerālsekretārs izsaka drūmu prognozi, kā varētu sākties Trešais pasaules karš
Lasīt citas ziņas

Saputo saldo krējumu vai maztauku jogurtu, sablenderē upenes, pievieno nedaudz cukura.

Sajauc ar uzbriedinātu, atdzesētu želatīnu. Krējumam pievieno vaniļas cukuru, uzbriedinātu želatīnu. Masas ielej formiņā, liek ledusskapī sacietēt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar svaigām upenēm, dekorē ar piparmētru vai baziliku.

Piedāvā Andris Tiļļa, žurnāls “Mājas Viesis”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.