Foto: SHUTTERSTOCK

Uzbur Itālijas garšu savā virtuvē! Pildīti pipari itāliešu gaumē 0

Sastāvdaļas

• 5 nelielas paprikas

• 1 kārbiņa melno olīvu (bez kauliņiem)

• 10 ķirštomātiņu

• 3–4 ķiploka daiviņas

• 100 g siera

• puse baltmaizes kukulīša

• sauja zaļumu

• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas

• sāls, svaigi malti pipari

• apceptas saulespuķu sēkliņas

Pagatavošana

Baltmaizes šķēlēm nogriež garoziņu un mīkstumu sagriež kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā
FOTO. Kas šobrīd notiek Gruzijā? Krievijas “maigā vara” liek treknu punktu virzienam uz Eiropu 56
Lasīt citas ziņas

Sagatavo pildījumu – bļodā samaisa baltmaizes kubiņus, tomātu pusītes, sagrieztas olīvas, sasmalcinātu ķiploku un zaļumus. Pieliek sāli, piparus, olīveļļu un samaisa.

Pusstundu atstāj ledusskapī, pēc tam pievieno rīvētu sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Paprikas gareniski pārgriež uz pusēm un izņem sēklotni. To pusēs liek pildījumu, uzslaka olīveļļu un kārto ugunsizturīgā traukā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.

Pārkaisa ar saulespuķu sēkliņām.

Garšos gan karstas, gan kā aukstā uzkoda.

Var pievienot mazliet kaperu. Būs asāk!

Piparus pilda arī vertikāli, tiem nogriežot micītes. Cepot micīti uzliek uz pildījuma.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.