 
            Uzlabotā siermaize jeb ātrā minipica ar šķiņki un šampinjoniem 0
Pagatavošana
1. Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos, sajauc ar garšvielām un saldo krējumu.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
                            
                            
                                
                                            “Es domāju, ka šis būs visvienkāršākais…” Tramps nāk klajā ar atzīšanos, ko daudzi negaidīja
                            
                            
                                                Skorpions, dvīņi un… Astroloģe atklāj, kuras trīs zodiaka zīmes darba devējiem sagādā īstas galvassāpes
                                    1
                            
                            2. Bulciņas pārgriež uz pusēm, liek virsū pildījumu.
3. Cep cepeškrāsnī 200 C karstumā 15 minūtes.
                                                “No kā bija jānovērš uzmanība?” Lauris Reiniks uzdod svarīgus jautājumus par Stambulas konvencijas “zemūdens akmeņiem”
                            
                            
                                                TEKSTA TIEŠRAIDE. Piketā pie Bauskas novada domes šodienas galvenā tēma ir kāds konkrēts vīrietis…
                            
                            
                                                TESTS. Cik labi zini nerakstītos šoferu likumus? Vai zini, ko nozīmē “pamirkšķināšana” ar gaismām?
                            
                            4. Pildījuma pietiek aptuveni 10-12 minipicām.
5. Labi garšo ar lapu salātiem un glāzi vīna. Diētiskākam variantam var izmantot pilngraudu maizes bulciņas.
                                                Sviestmaizes un tostermaizes – enerģijas lādiņš visai dienai. 21 foto recepte
                            
                            
                                
                                            Šefpavāra ieteikumi picas pagatavošanai soli pa solim
                            
                            
                                
                                            7 gudrības par rauga mīklu, kas jāzina gaisīgu pīrāgu cepējām
                            
                            
                                                Nevis siermaize, bet pašcepta maize ar sieru. Interesanta recepte!
                            
                            
                                                Sāļās bulciņas ar sieru. Ātri un garšīgi!
                            
                            
                                
                                            Kā izvēlēties tosteri: kā tie uzsilst, cik ērti lietojami, kādas ir papildu ekstras
                            
                            
                                                Siermaizes ar ananasu havajiešu gaumē
                            
                             
                 
                 
                
                             
                
                             
                
                                 
                
                                 
                
                                 
                
                             
                
                                


