
Uzlabotā siermaize jeb ātrā minipica ar šķiņki un šampinjoniem 0
Pagatavošana
1. Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos, sajauc ar garšvielām un saldo krējumu.
Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
2. Bulciņas pārgriež uz pusēm, liek virsū pildījumu.
3. Cep cepeškrāsnī 200 C karstumā 15 minūtes.
4. Pildījuma pietiek aptuveni 10-12 minipicām.
5. Labi garšo ar lapu salātiem un glāzi vīna. Diētiskākam variantam var izmantot pilngraudu maizes bulciņas.
Sviestmaizes un tostermaizes – enerģijas lādiņš visai dienai. 21 foto recepte
Šefpavāra ieteikumi picas pagatavošanai soli pa solim
7 gudrības par rauga mīklu, kas jāzina gaisīgu pīrāgu cepējām
Nevis siermaize, bet pašcepta maize ar sieru. Interesanta recepte!
Sāļās bulciņas ar sieru. Ātri un garšīgi!
Kā izvēlēties tosteri: kā tie uzsilst, cik ērti lietojami, kādas ir papildu ekstras
Siermaizes ar ananasu havajiešu gaumē