Uzlabotā siermaize jeb ātrā minipica ar šķiņki un šampinjoniem 0

Pagatavošana

1. Visas sastāvdaļas sagriež kubiņos, sajauc ar garšvielām un saldo krējumu.

Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Aculiecinieka FOTO. “Satiksme pilnībā bloķēta…” Smaga avārija uz autoceļa Liepāja-Rucava 51
Lasīt citas ziņas

2. Bulciņas pārgriež uz pusēm, liek virsū pildījumu.

3. Cep cepeškrāsnī 200 C karstumā 15 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Pildījuma pietiek aptuveni 10-12 minipicām.

5. Labi garšo ar lapu salātiem un glāzi vīna. Diētiskākam variantam var izmantot pilngraudu maizes bulciņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.