Galvenais ir bērns 0

– Iedvesmu kolekcijām vienmēr esmu atradusi Latvijas dabā, kultūrvēsturiskajā mantojumā, taču tas nenozīmē, ka šeit liekama vienādības zīme ar tautisko. Dabā ir fantastiskas krāsu spēles, faktūras. Kombinējot dažādas tehnikas, var panākt unikālu rezultātu. Mūsu moto – svarīga ir bērna personība, viņa labsajūta, panākumi, ne tik daudz ārējais izskats. Tāpēc mūsu apģērbi drīzāk papildina mazo personību, nevis dominē pār to. Mums patiktu, ja par “Paade Mode” apģērbā tērptu bērnu teiktu, skat, kāds džentlmenis, kāds laimīgs bērns, nevis, cik tev rozā kleita, vai zem lielas, pārmērīgi kuplas vai spožas kleitas meklētu mazu, brīnišķīgu meitenīti, – stāsta Linda.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
Kokteilis
Astrologi nosauc 3 zodiaka zīmju pārstāvjus, kuriem ir spēcīga priekšnojauta: viņi jūt, ja tuvojas nepatikšanas
Lasīt citas ziņas

Apģērbs tiek veidots tā, lai to varētu nēsāt vairākas sezonas, lai ir bērnišķīgs un vienlaikus klasisks, mūsdienām aktuāls stils, lai arī pēc pieciem gadiem, uzvelkot to māsai vai brālim, būtu nevainojama kvalitāte un aktuāls dizains. “Paade Mode” apģērbi ir tā sauktā lēnā mode un pretstats masu produkcijai, jo tiek šūti, adīti individuāli, tie visi top Latvijā. Starptautiskos tirgos uzņēmuma koncepcija gūst ļoti lielus panākumus, un tieši dabiskais, individuālais tiek uzskatīts par lielu vērtību. – Kad starptautiskās izstādēs jautā, kā mēs varam panākt to, ka mūsu kolekcijā ir adītas jakas un izšūtas kleitas, atbildu, ka tas ir normāli, tā ir mūsu kultūras sastāvdaļa. Latvijā gandrīz katra mamma vai vecmāmiņa prot uzadīt jaku vai vismaz šalli.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.