Foto – Aija Geida

Gardie vaniļas radziņi 0

Miltus sajauc ar sviestu, skābo krējumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Pievieno blenderī smalki sasmalcinātus lazdu riekstus un samīca mīklu. Ļauj 40 minūtes atpūsties ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

No mīklas veido plānus cepumus – radziņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep, līdz tie ir zeltaini brūni (+180 °C aptuveni 10 minūtes).

Izkausē šokolādes glazūru (var mazos iepakojumos nopirkt veikalos) un katru radziņu iemērc šokolādē. Uzkaisa pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.