Foto – Aija Geida

Gardie vaniļas radziņi 0

Miltus sajauc ar sviestu, skābo krējumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Pievieno blenderī smalki sasmalcinātus lazdu riekstus un samīca mīklu. Ļauj 40 minūtes atpūsties ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
Ukraiņi atraduši Kremļa vājo vietu: analītiķi prognozē, ka tieši tas liks Putinam mesties uz ceļiem
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Lasīt citas ziņas

No mīklas veido plānus cepumus – radziņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep, līdz tie ir zeltaini brūni (+180 °C aptuveni 10 minūtes).

Izkausē šokolādes glazūru (var mazos iepakojumos nopirkt veikalos) un katru radziņu iemērc šokolādē. Uzkaisa pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.