Linda Sīlīte
Linda Sīlīte
Foto – Valdis Semjonovs

Vecmāmiņas receptes veiksmes stāsts. Saruna ar Lindu Sīlīti, kas gatavo īpašas nūdeles 0

Senais priekšstats, ka latvieši ir kartupeļu, nevis makaronu ēdāji, ne vienmēr atbilst patiesībai. Šā produkta gatavošana padodas ne tikai itāliešiem. LINDAS SĪLĪTES uzņēmuma “EkoMako” olu nūdeles veikalu plauktos parasti ilgi nestāv.

Reklāma
Reklāma

Garšu dažādība

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Ražotnē Amatciemā top vairāku veidu nūdeles. Smalkās piemērotas piena zupām, vistas buljoniem un vokēdieniem, bet platās atliek tikai izvārīt un uzkaisīt sieru vai pasniegt ar visdažādākajām piedevām.

Līdztekus klasiskajām tiek piedāvātas arī ar spinātiem, tomātiem, baziliku un papriku bagātinātas nūdeles. Lindai pašai vislabāk garšo zaļās spinātu nūdeles. Viņa atzīst, ka pircēju vēlmes gan ne vienmēr var prognozēt. Reizēm tirdziņos prasa tikai klasiskās nūdeles, citkārt – ar dažādām garšām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vairāku gadu garumā liela interese bijusi par nūdelēm ar kurkumu un citām Austrumu garšvielām. Pirms Ziemassvētkiem plānots piedāvāt saldās nūdeles ar kanēli un mellenēm.

Kā jau var nojaust pēc uzņēmuma nosaukuma, te ražo arī bioloģiski sertificētus produktus – gan olu, gan pilngraudu nūdeles, kas ir šķiedrvielām bagātākas, un tās labprāt izvēlas aktīva un veselīga dzīvesveida piekritēji.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.