VIDEO. Čūska, kas aprij putnu olas lielākas par pašas galvu 3

Pievieno LA.LV

Āfrikā mītoša un olas ēdoša čūska (genus Dasypeltis) barojas no putnu olām.

TOP7 drošākās pilsētas Latvijā, kur cilvēki nebaidās doties pastaigās pat nakts melnumā
Veselam
12 pārtikas produkti, kurus pēc 60 gadu vecuma noteikti vajadzētu iekļaut uzturā
FOTO. “Gribētu paskatīties tā arhitekta acīs!” Par 890 000 eiro pārdošanā izlikta pils Doles salā, bet cilvēkiem tā nepatīk…
Lasīt citas ziņas

Putnu olas, kas lielākas par pašas galvu, čūska norij un ar kakla skriemeļiem sašķeļ to čaumalas.

Čūskai nepieciešamas divas stundas, ;ai notiesātu un sagremotu vienu olu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.