Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks
Foto: AP/SCANPIX/LETA

VIDEO: Vestbruka izcilais “triple-double” 20+20+21 0

Oklahomasitijas “Thunder” līderis Rasels Vestbruks otrdien kļuva par otro spēlētāju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē, kurš vienā spēlē guvis vismaz 20 punktu, izcīnījis 20 atlēkušās bumbas un izdarījis 20 rezultatīvas piespēles.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Ar tik iespaidīgu “triple-double” Vestbruks izcēlās mačā, kurā “Thunder” savā laukumā ar rezultātu 119:103 (34:28, 25:27, 35:23, 25:25) apspēlēja Losandželosas “Lakers” komandu.

Vestbruks šo spēli noslēdza ar 20 punktiem, 20 atlēkušajām bumbām un 21 rezultatīvu piespēli, tādējādi viņš kļuvis par otro spēlētāju NBA vēsturē, kurš iespējis šāda veida “triple-double”. Pirmais un līdz šim vienīgais bija leģendārais Vilts Čemberleins, kurš 1968.gadā viena mača laikā atzīmējās ar 22 punktiem, 25 atlēkušajām bumbām un 21 rezultatīvu piespēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Thunder” līderis Vestbruks ir tuvu tam, lai jau trešo sezonu pēc kārtas vidējos rādītājos sasniegtu “triple-double”. Viņš šosezon vidēji mačā guvis 23,0 punktus, izcīnījis 11,0 atlēkušās bumbas un izdarījis 10,4 rezultatīvas piespēles.

Pēc vēsturiskā mača Vestbruks paziņoja, ka šo spēli velta nedēļas nogalē Losandželosā nošautajam reperim Nipsijam Haslam, kurš bija basketbolista draugs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.