Foto – Anda Krauze

Vieglais ātrais deserts ar ogām un cepumiem 0

Sastāvdaļas
200 g maskarpones
400 g grieķu jogurta (var lietot arī uzputotu saldo krējumu)
20 ml kļavu sīrupa vai medus
8 palieli cepumi, sadrupināti*
200 g lāceņu**
200 g nomizota mīksta, gatava mango, gabaliņos**

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā liek maskarponi un viegli saputo ar putojamo slotiņu, lai ir krēmīgs. Tad pievieno pusi jogurta un visu sīrupu. Samaisa un pievieno atlikušo jogurtu, atkal visu samaisa.

Kārto burciņās krēmu, pa virsu cepumus, ogas, tad atkal krēmu, cepumus, ogas un vēlreiz krēmu un tad cepumus. Liek ledusskapī apmēram uz divām stundām, lai ievelkas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Piebilde.
* Var izmantot arī riekstus vai cepumus kopā ar riekstiem.
**Vasaras laikā var izmantot jebkuras ogas. Var taisīt tikai ar mellenēm vai avenēm, var miksēt kopā. Mango vietā var izmantot aprikozes un persikus vai tās pašas ogas. Rudenī – plūmes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.