
Foto-Shutterstock
Vīģes ar lazdu riekstiem – veselīga uzkoda vakarā pie TV 0
Sastāvdaļas
• 20 žāvētu vīģu
• 2 ēdamkarotes medus
• 100 g lazdu riekstu
Reklāma
Reklāma
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Pagatavošana.
Lazdu riekstus apgrauzdē cepeškrāsnī, atdzesē un sakapā. Pievieno medu un samaisa. Vīģēm vienā sānā izdara garenisku iegriezumu un ar mazu karoti pilda masu. Būtiski, lai vīģes ir lielas un sulīgas, jo no sausām un saspiestām būs grūti pagatavot uzkodu.