Foto – Anda Krauze

Virziņkāpostu tītenīši ar bulguru un baravikām 0

Sastāvdaļas
Bulgurs 150 g
Meža sēnes 200 g
Virziņkāposts 12 lapas
Sīpols 1 gab.
Ķiploki 5 daiviņas
Sviests 50 g
Pētersīļi

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Mērcei
Smalcināti tomāti savā sulā 400 ml
Salds krējums 200 ml
Baziliks
Ķiploki
Sāls, melnie pipari

Pagatavošana
Virziņkāposta lapas verdošā ūdenī vāra 3 minūtes, caurdurī notecina. Katlā 15 minūtes vāra bulguru. Sviestā sacep bekas ar sīpoliem un ķiplokiem. Saceptās sēnes samaisa ar bulguru un kapātiem pētersīļiem un pilda kāpostu lapās, tad sasprauž ar kociņu un liek cepešpannā. Pagatavo mērci no smalcinātiem tomātiem, saldā krējuma, ķiplokiem un bazilika, pārlej pāri kāpostu tītenīšiem. Visu liek cepties cepeškrāsnī uz 30 minūtēm 200 grādos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.