Foto-Shutterstock

Visgardāko čebureku recepte. Cepsiet vēl un vēl! 0

Ja jums garšo čebureki, bet pats nekad neesat tos gatavojis, piedāvājam vienu ļoti veiksmīgu recepti, lai čebureki būtu ar kraukšķīgu garoziņu un sulīgu pildījumu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai 188
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 3,5 glāzes kviešu miltu, glāze ūdens, 1 ola, 100 g sviesta, 500 g cūkgaļas, 2-3 sīpoli, saulespuķu eļļa pēc garšas, sāls un malti pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Sviestu izkausē, tad nedaudz to atdzesē un sakuļ kopā ar olu.
Izsijā miltus, pievieno pustējkaroti sāls, pielej verdošu ūdeni un ļoti intensīvi samaisa ar dakšiņu. Pēc tam pievieno sakultā sviesta masu.
Iemaisa mīklu un ļauj tai nedaudz atpūsties, pārsedzot ar dvieli.
Gaļu samaļ kopā ar sīpoliem, pievieno sāli un piparus, visu samaisa. Apcep pannā.
No izveidotās mīklas paņem nelielu gabalu, izveltnē kā plāceni, ar šķīvja palīdzību veidojot apaļu formu.
Uz vienas puses liek malto gaļu un mazu gabaliņu sviesta, pārsedz ar otru malu un saspiež maliņas cieši kopā.
Čeburekus cep lielā eļļas daudzumā no abām pusēm zeltaini brūnus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šie čebureki iznāk ļoti kraukšķīgi ar sulīgu pildījumu.

Lai labi garšo!