Vislabākā – sausa malka 0

“Nopirku sveķainus galdniecības atgriezumus. Tie deg ļoti labi ar karstu liesmu. Vai tā nebojās skursteni?” 
Vita V. Rīgā

Reklāma
Reklāma

 

Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
Medijs par diktatora plāniem: Putinam citas izvēles nav, un tā ir realitāte, kas mums jāpieņem 81
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Lasīt citas ziņas

Jo malka ir sausāka, jo tai ir lielāka siltuma atdeve. “Slapju malku ar mitrumu virs 50% pat nerentējas dedzināt,” uzsver SIA “Junels” skursteņslauķis Artis Vanags. Tādēļ malku pirms lietošanas gadu žāvē. Laba, sausa malka skurstenim nekādu skādi nenodarīs, drīzāk to iztīrīs no aplikuma. Galdniecības atgriezumi noder gan iekuram, gan kurināšanai.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.