Vislabākā – sausa malka 0

“Nopirku sveķainus galdniecības atgriezumus. Tie deg ļoti labi ar karstu liesmu. Vai tā nebojās skursteni?” 
Vita V. Rīgā

 

Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Stiprais vējš neatkāpjas: glābēji saņēmuši desmitiem izsaukumu par vētras radītajiem postījumiem 33
Kokteilis
Tā tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Lasīt citas ziņas

Jo malka ir sausāka, jo tai ir lielāka siltuma atdeve. “Slapju malku ar mitrumu virs 50% pat nerentējas dedzināt,” uzsver SIA “Junels” skursteņslauķis Artis Vanags. Tādēļ malku pirms lietošanas gadu žāvē. Laba, sausa malka skurstenim nekādu skādi nenodarīs, drīzāk to iztīrīs no aplikuma. Galdniecības atgriezumi noder gan iekuram, gan kurināšanai.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.