Vislabākā – sausa malka 0

“Nopirku sveķainus galdniecības atgriezumus. Tie deg ļoti labi ar karstu liesmu. Vai tā nebojās skursteni?” 
Vita V. Rīgā

Reklāma
Reklāma

 

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Jo malka ir sausāka, jo tai ir lielāka siltuma atdeve. “Slapju malku ar mitrumu virs 50% pat nerentējas dedzināt,” uzsver SIA “Junels” skursteņslauķis Artis Vanags. Tādēļ malku pirms lietošanas gadu žāvē. Laba, sausa malka skurstenim nekādu skādi nenodarīs, drīzāk to iztīrīs no aplikuma. Galdniecības atgriezumi noder gan iekuram, gan kurināšanai.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.