Ūdenstilpes pārmeklēšana Gaiļezerā

“Pazudusī” dodas uz randiņu ar hokejistu 1


15 gadus vecās rīdzinieces Samantas atrašanā pērn zināmi lauri pienākas pazīstamajam hokeja vārtsargam Ervīnam Muštukovam. “Sēdējām ar draugiem kompānijā un skatījāmies internetā bezvests.lv paziņojumu, ka ir pazudusi Samanta. Es viņu nepazinu, bet manu draugu draugi gan. Nodomājām, ka tas nav normāli, ka bērns jau divas nedēļas pazudis, tāpēc nolēmu palīdzēt viņu atrast. Tas bija 27. martā, ap desmitiem vakarā. Samanta tajā laikā bija tiešsaistē portālā Draugiem.lv, tātad nemaz nebija īsti pazudusi. Es, uzdodoties par viņas pielūdzēju, Samantu uzaicināju uz “aklo randiņu” nākamajā dienā Pārdaugavā pie Mārupītes netālu no “Zelta boulinga”. Es uz turieni neaizgāju, jo nedzīvoju Rīgā, bet par to paziņoju policijai, kura tur arī meiteni sastapa. Protams, nejautāju viņai, kāpēc viņa bija aizgājusi no mājām, zvanīju viņai no nepazīstama numura, lai viņa man “uzticētos”,” portālam Kasjauns.lv pastāstīja Muštukovs.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Lasīt citas ziņas

Var, protams, pārmest, ka policija un piederīgie nebija tik atjautīgi kā hokejists, taču meklēšana jau notika, turklāt bija pazīmes, ka ar meiteni nekas slikts nav noticis.

“Samantas māte, protams, bija šokā. Īsziņas no meitas saņēma – viņa solījās katru dienu nākt mājās, bet nenāca. Protams, varēja jau būt, ka tās īsziņas sūta kāds cits. Es viņai mēģināju piezvanīt. Samanta atzvanīja un šķita iereibusi,” stāsta kāda ģimenes draudzene. “Meitene pēc atrašanās nav diez cik runīga, nestāsta īsti, kur bijusi un ko darījusi, bet man liekas, ka šīs divas nedēļas notusējusi. Tagad sola laboties, iet uz skolu un paliek pa nakti mājās. Tā ir jaunība… Man jau arī gadījās savulaik kaut kur aizķerties, bet uz kādu dienu, ne jau divām nedēļām.”
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.