
Foto: Ilze Pētersone
Vista ar kāršu pupām, burkāniem un ķirbi gardā mērcītē 0
150 g kāršu pupu uz nakti izmērcē ūdenī un vāra gatavas. 300 g burkānu izvāra, līdz vēl stingri. 300 g ķirbja apcep.
Reklāma
Reklāma
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
500 g vistas gaļas gabaliņos apcep pannā līdz gatavībai, pievieno pupas, burkānus un ķirbi, pārlej ar mērci un uzkarsē. Mērci iepriekš uz lēnas uguns pagatavo no 6 ēd. k. ūdens, 6 ēd. k. cidoniju sīrupa, 3 ēd. k. sojas mērces, 3 ēd. k. citrona sulas, ķiploka, timiāna, sāls un cukura pēc garšas.