Vista ar medu
 0

Sastāvdaļas. 6 vistas šķiņķīši (vai stilbiņi), 1/2 tējkarotes malto čili piparu, 1/2 glāzes medus, 1/3 glāzes apelsīnu liķiera, 1,5 tējkarotes sinepju, 1 neliels sīpols, pēc vajadzības: svaigi spiesta citrona sula, sāls.

Kā gatavot?

DJ Ella, Chris Noah, Fiņķis… Nosaukti šova “Koru kari” jaunās sezonas visu 10 koru vadītāji
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
Lasīt citas ziņas

Samaisa sāli, citrona sulu un čili piparus. Ar maisījumu ierīvē vistas šķiņķīšus un liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 – 200 °C temperatūrā. Nepieciešamības gadījumā nosmeļ taukus.

Medu samaisa ar apelsīnu liķieri un sinepēm un viegli uzsilda. Kad vistas šķiņķīši ir gandrīz gatavi, tiem uzkaisa ripiņās sagrieztus sīpolus, pārlej ar medus mērci un, cepeškrāsnī nedaudz samazinot karstumu, atstāj vēl uz 10 – 15 minūtēm, ik pa laikam apslakot ar mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.