Vista ar medu
 0

Sastāvdaļas. 6 vistas šķiņķīši (vai stilbiņi), 1/2 tējkarotes malto čili piparu, 1/2 glāzes medus, 1/3 glāzes apelsīnu liķiera, 1,5 tējkarotes sinepju, 1 neliels sīpols, pēc vajadzības: svaigi spiesta citrona sula, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Kokteilis
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
“Pie suņiem ierados 3 stundas pēc viņu nošaušanas, stingumam vēl nevajadzēja būt…” Modris dalās ar mulsinošiem faktiem 16
Lasīt citas ziņas

Samaisa sāli, citrona sulu un čili piparus. Ar maisījumu ierīvē vistas šķiņķīšus un liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 – 200 °C temperatūrā. Nepieciešamības gadījumā nosmeļ taukus.

Medu samaisa ar apelsīnu liķieri un sinepēm un viegli uzsilda. Kad vistas šķiņķīši ir gandrīz gatavi, tiem uzkaisa ripiņās sagrieztus sīpolus, pārlej ar medus mērci un, cepeškrāsnī nedaudz samazinot karstumu, atstāj vēl uz 10 – 15 minūtēm, ik pa laikam apslakot ar mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.