
Tv24Riga Publicitātes foto
Vistas fileja apelsīna marinādē 0
Vistas fileju sagriez pa vidu divās plānās šķēlēs. Citā traukā sajauc Apelsīna sulu ar olīveļļu, sakapātiem ķiplokiem, maltu kuminu, Timianu, sāli, citrona sulu. Visu samaisi un ieliec vistas fileju marinēties uz 10 min. Uz lēnas liesmas pannā cep. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un Biešu krēmu.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Bietes nomizo un izspied sulu, ieliec blenderī ar saldo krējumu un pieliec karoti Mascarpone sieru.
