
Tv24Riga Publicitātes foto
Vistas fileja apelsīna marinādē 0
Vistas fileju sagriez pa vidu divās plānās šķēlēs. Citā traukā sajauc Apelsīna sulu ar olīveļļu, sakapātiem ķiplokiem, maltu kuminu, Timianu, sāli, citrona sulu. Visu samaisi un ieliec vistas fileju marinēties uz 10 min. Uz lēnas liesmas pannā cep. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un Biešu krēmu.
Reklāma
Reklāma
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Kam tas ir kaitīgs? Eksperti nosaukuši trīs cilvēku grupas, kurām vajadzētu izvairīties no skābā krējuma
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu
13
Bietes nomizo un izspied sulu, ieliec blenderī ar saldo krējumu un pieliec karoti Mascarpone sieru.
