Foto: Pinterest/Littlespicejar.com

Vistas fileja saldā krējuma mērcē 0

Šis ēdiens noderēs gan ikdienai, gan svētku galdam. Papildinot to ar dažādām piedevām, sātīgas pusdienas vai vakariņas būs galdā.

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams

1 kg vistas filejas

100 ml augu eļļas

100 g cietā siera

240 ml saldā krējuma

1 tējkarote Dižonas sinepes

3 ķiploka daiviņas

Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
“Šķita, ka sācies karš!” Latvijā pirmo reizi izmantota šūnu tehnoloģija apziņošanai – skaļais signāls pamatīgi nobiedēja iedzīvotājus
Lasīt citas ziņas

Sāls, pipari, timiāns vai citas garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

Vistas fileju rūpīgi nomazgā, pārgriež šķērsām uz pusēm, uzber piparus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Fileju apcep uz pannas, kamēr tā iegūst zeltainu garoziņu.

Atsevišķā traukā ielej saldo krējumu, pievieno izspiestu ķiploku, timiānu un sinepes. Visu samaisa.

Sarīvē sieru uz smalkas rīves.

Cepamajā formā ielej mazliet eļļas, tad kārto vistas filejas.

Virsū uzlej mērci, uzber sarīvēto sieru.

Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 20-25 minūtēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.