
Foto – Valdis Semjonovs
Vistas filejas šašliks pašu gatavotā marinādē 0
Sastāvdaļas
• Vistas fileja
Marinādei
• Majonēze
• Sojas mērce
• Garšviela vistas gaļai
• “Santa Maria” garšviela šašlikam
• Sāls
• Pipari
• Cukurs
• Citrona sula
Reklāma
Reklāma
Numerologi un astrologi brīdina: šajos datumos dzimušajiem ir stingri aizliegts lietot alkoholu
8
“Varat mani apsveikt” – Anna Sedokova negaidīti paziņo par ģimenes papildinājumu
3
Sasieti, aplaupīti ar ieroci pie deniņiem! Kauperu ceļojums Ekvadorā beidzas ar šausmām un bailēm
16
Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež palielos gabalos un liek marinādē, kurā notur aptuveni 24 stundas. Var marinēt īsāku laiku, bet tad marinādei jāpievieno vairāk garšvielu. Grilē.