
Foto – Valdis Semjonovs
Vistas filejas šašliks pašu gatavotā marinādē 0
Sastāvdaļas
• Vistas fileja
Marinādei
• Majonēze
• Sojas mērce
• Garšviela vistas gaļai
• “Santa Maria” garšviela šašlikam
• Sāls
• Pipari
• Cukurs
• Citrona sula
Reklāma
Reklāma
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež palielos gabalos un liek marinādē, kurā notur aptuveni 24 stundas. Var marinēt īsāku laiku, bet tad marinādei jāpievieno vairāk garšvielu. Grilē.