Foto – Valdis Semjonovs

Vistas filejas šašliks pašu gatavotā marinādē 0

Sastāvdaļas
• Vistas fileja

Marinādei
• Majonēze
• Sojas mērce
• Garšviela vistas gaļai
• “Santa Maria” garšviela šašlikam
• Sāls
• Pipari
• Cukurs
• Citrona sula

Reklāma
Reklāma
TV24
Tramps izvirza ultimātu Ukrainai: nekavējoties jāpārtrauc uguns esošajā frontes līnijā
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Kokteilis
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež palielos gabalos un liek marinādē, kurā notur aptuveni 24 stundas. Var marinēt īsāku laiku, bet tad marinādei jāpievieno vairāk garšvielu. Grilē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.