Publicitātes foto

Vistas krūtiņa „papiloti”. Šefpavāra Ērika Dreibanta recepte 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants
Recepte 4 personām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Kokteilis
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Kokteilis
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
No pergamenta izgatavo trīsstūrveida aploksnes. Tajās liek iekšā nomazgātus un sagrieztus dārzeņus, svaigu vistas krūtiņu, sviestu un garšaugus, pārlej visu ar baltvīnu. Aizloka pergamenta aploksni un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes. Servē pergamenta aploksnē, nogriežot tai vienu malu.

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.