Publicitātes foto

Vistas krūtiņa „papiloti”. Šefpavāra Ērika Dreibanta recepte 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants
Recepte 4 personām.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Šodien ir tieši nedēļa kopš lielā notikuma” – Aija Andrejeva dalās laimē ar visu Latviju
Venss atklāj, kā ASV plāno izbeigt karu Ukrainā: neapmierinātas būs abas puses
Veselam
Aizmirsti garas diētas, šie sporta veidi dedzina taukus dažu minūšu laikā! 8 sporta veidi, kas palīdzēs ātri notievēt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
No pergamenta izgatavo trīsstūrveida aploksnes. Tajās liek iekšā nomazgātus un sagrieztus dārzeņus, svaigu vistas krūtiņu, sviestu un garšaugus, pārlej visu ar baltvīnu. Aizloka pergamenta aploksni un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes. Servē pergamenta aploksnē, nogriežot tai vienu malu.

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.