Publicitātes foto

Vistas stilbiņi ar cidonijām un medu 0

Sastāvdaļas
Vistas stilbiņi – 4 gab.
Čili – 1 gab.
Medus – 2 ēdamk.
Cidonijas – 5–6 gab.
Ķiploks – 1 gab.
Sojas mērce – 2 ēdamk.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
RAKSTA REDAKTORS
“Latvijas pasts” pārrakstījies vai tiešām maksās tik maz? Sieviete parāda “pērli”, ko atradusi darba sludinājumos
Lasīt citas ziņas

Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Sagriež cidonijas 4 daļās, izņem sēklas. Cepeštraukā liek cidonijas un vistas stilbiņus, ķiploku. Sajauc sojas mērci ar medu un čili. Pārlej vistas stilbiņiem un tos nedaudz apvārta. Cepeštrauku pārklāj ar foliju un liek cepties uz 30 minūtēm. Noņem foliju un apbrūnina vistiņas.

Ieteikums!
Pasniedz ar sev iemīļotām piedevām! Vislabāk garšos ar sezonālo dārzeņu biezeņiem vai svaigiem salātiem.

Recepti piedāvā RIMI

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.