Publicitātes foto

Vistas stilbiņi ar cidonijām un medu 0

Sastāvdaļas
Vistas stilbiņi – 4 gab.
Čili – 1 gab.
Medus – 2 ēdamk.
Cidonijas – 5–6 gab.
Ķiploks – 1 gab.
Sojas mērce – 2 ēdamk.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Domā, ko runā! Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, neprot glabāt noslēpumus
Veselam
Kupli vai plāni mati – viss atkarīgs no tā, ko ēd. Uztura noslēpumi skaistiem matiem
RAKSTA REDAKTORS
Tā ir alga vai joks? Ervīns parāda, iespējams, pazemojošāko darba sludinājumu Latvijā sociālo tīklu speciālistam
Lasīt citas ziņas

Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Sagriež cidonijas 4 daļās, izņem sēklas. Cepeštraukā liek cidonijas un vistas stilbiņus, ķiploku. Sajauc sojas mērci ar medu un čili. Pārlej vistas stilbiņiem un tos nedaudz apvārta. Cepeštrauku pārklāj ar foliju un liek cepties uz 30 minūtēm. Noņem foliju un apbrūnina vistiņas.

Ieteikums!
Pasniedz ar sev iemīļotām piedevām! Vislabāk garšos ar sezonālo dārzeņu biezeņiem vai svaigiem salātiem.

Recepti piedāvā RIMI

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.