Foto-recepti.kz

Vistas un sēņu žuljēns 1

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 300 g šampinjonu, 200 g sīpolu, 200 g cieta siera, 300 – 350 g saldā krējuma (15%), 2 ēdamkarotes miltu, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Lasīt citas ziņas

Novāra vistas fileju, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.

Smalki sagriež sīpolus un sēnes. Uz pannas augu eļļā apcep sīpolus, pievieno sēnes. Cep visu, kamēr iztvaiko liekais šķidrums (10 – 15 minūtes).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno fileju, sāli un piparus, visu samaisa un noņem no uguns.

Uz sausas pannas viegli apcep miltus. Pielej saldo krējumu, garšvielas, visu uzvāra. Pievieno sēnes ar fileju, visu samaisa un noņem no uguns.

Iegūto masu liek karstumizturīgos trauciņos un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Vāciņu virsū neliek. Cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā līdz zeltainai garoziņai (apmēram 30 minūtes).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.