
Foto – Aija Geida
Zaļie salāti ar pienenēm, skābenēm un gārsu. Vitamīnu spridzeklis! 0
Sastāvdaļas
• 3 lielas salātu lapas
• sauja gārsu
• sauja skābeņu
• pussauja pieneņu
• 200 ml skābā krējuma (12%)
• šķipsniņa maltu melno piparu
• ⅓ tējkarotes sāls
Reklāma
Reklāma
Drošākās un nedrošākās Latvijas pilsētas, kur atrasties “X” stundā: mākslīgā intelekta prognoze
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
10. jūlijā mūs apspīdēs Briežu pilnmēness – tas īpašā veidā ietekmēs visas zodiaka zīmes
Pagatavošana.
Salātu lapas saplūkā, pievieno sagrieztas skābenes un gārsas. Pieneņu lapas pusstundu mērcē aukstā sālsūdenī (500 ml ūdens, ēdamkarote sāls) un tad sagriež. Visu samaisa, pārlej ar krējumu, pieber sāli, piparus un samaisa.