Žāvēti augļi 
ar auzu pārslām un medu 0

Kā gatavot?

Dažāda veida žāvētos augļus sagriež mazos gabaliņos. Liek katliņā, pievieno kanēļa standziņu, vienu zvaigžņu anīsu, pārlej ar litru ūdens un vāra 5 minūtes. Noņem no uguns. Pievieno 3 – 4 ēdamkarotes pilngraudu auzu pārslu, ēdamkaroti medus, liek uz palodzes, lai nakti nostāvas.

“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju 1
Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
TV24
Maestro Pauls: Vai no tās tantiņas, kas ceļmalā pārdod ābolīšus vai ķiršus, ir jāņem nodokļi? Nu lai viņa pārdod! Viņa no tā dzīvo!
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe. 

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.