It kā norādes rāda par nobrauktuvi pēc 100 metriem, bet pati nobrauktuve nav redzama.
It kā norādes rāda par nobrauktuvi pēc 100 metriem, bet pati nobrauktuve nav redzama.
Foto – Artis Drēziņš

Rīgas īpašums 2


Dienvidu tilts ir Rīgas pilsētas īpašums, un satiksmi pa to organizē Rīgas domes Satiksmes departaments, organizācijas shēmas saskaņojot VAS “Latvijas valsts ceļi”. Rīgas domes Satiksmes departamenta satiksmes organizācijas un kustības drošības nodaļas vadītājas Beātas Dambītes rīcībā nav statistikas par negadījumiem uz tilta, taču ir sūdzības. Visvairāk to ir par nobrauktuvi no tilta, kas atduras pie krustojuma ar Lubānas ielu. Tur veidojas sastrēgumi luksofora dēļ, bet galvenokārt tāpēc, ka no otrās joslas atļauts kreisais pagrieziens, kas bremzē kustību. B. Dambīte stāsta, ka nākamgad šo problēmu atrisinās: tiks izveidota trešā josla – papildjosla kreisajam pagriezienam.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. “Divas mašīnas pašvaldības policijas atbrauca” – Ogrē slēgts bērnu izveidotais dzērienu veikals
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 26
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
Lasīt citas ziņas

Vēl ir sūdzības par dažiem neloģiskiem brauktuves līkumiem uz tilta, tuvojoties Ziepniekkalna ielai, kas ved ārā no Rīgas Bauskas virzienā. Šie neloģismi ir objektīvi, kas pagaidām jāpacieš tilta ceturtās kārtas sagatavju dēļ. Šī ceturtā kārta savienos tiltu ar Vienības gatvi, kas ved uz Jelgavu. Kad sāksies būvniecības darbi, gan nav zināms. Pēc B. Dambītes informācijas, ceturtās kārtas projektēšana varētu sākties ne agrāk par 2020. gadu, būvniecība – ne agrāk par 2023. gadu.

Trešā lielākā sūdzību daļa ir par nobrauktuvi uz Piedrujas ielu. Par to, ka tur notiek negadījumi, liecina regulāri deformētās barjeras, kas tikpat regulāri tiek atjaunotas. Ar šo nobrauktuvi arī sāksim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.