Foto-LETA

Žemaišu pankūkas 0

Sastāvdaļas: 1 kg kartupeļu,
 1 ola,
 1 sīpols,
 300 g liellopu gaļas,
 eļļa,
 sāls,
 melnie maltie pipari.

“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
“Tagad vēl jo vairāk nebrauksim!” No jaunā gada mainīsies Jūrmalas iebraukšanas nodevas apmērs
Siguldā “nemieri” pieņemas spēkā – no amata atkāpusies pašvaldības priekšsēdētāja vietniece 25
Lasīt citas ziņas

Mērcei: sīpoli, 
saldais krējums, 
milti, 
sāls.

 

Kā gatavot?

Vārītus kartupeļus samīca, pievieno olu un sāli. No vārītas samaltas gaļas, apceptiem sīpoliem, melniem maltiem pipariem gatavo pildījumu. No kartupeļu masas veido plācenīšus, tos pilda ar gaļu un cep. Pasniedz ar sīpolu un saldā krējuma mērci vai ar skābo krējumu.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja Rīgas lietuviešu vidusskolas direktore Aldona Treija

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.