Foto-LETA

Žemaišu pankūkas 0

Sastāvdaļas: 1 kg kartupeļu,
 1 ola,
 1 sīpols,
 300 g liellopu gaļas,
 eļļa,
 sāls,
 melnie maltie pipari.

Reklāma
Reklāma
Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
“Nekaunīgi izmanto bēgļa statusu…” Cilvēki sašutuši par ukraiņu uzvedību Latvijā 48
Kokteilis
Auns ir dēmons, bet Vērsis – zombijs. Uzzini, kādu briesmoni slēpj tava horoskopa zīme
Lasīt citas ziņas

Mērcei: sīpoli, 
saldais krējums, 
milti, 
sāls.

 

Kā gatavot?

Vārītus kartupeļus samīca, pievieno olu un sāli. No vārītas samaltas gaļas, apceptiem sīpoliem, melniem maltiem pipariem gatavo pildījumu. No kartupeļu masas veido plācenīšus, tos pilda ar gaļu un cep. Pasniedz ar sīpolu un saldā krējuma mērci vai ar skābo krējumu.

 

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja Rīgas lietuviešu vidusskolas direktore Aldona Treija

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.