Foto – gotovimdoma.ru

Ceptas zemenes ar biezpienu un balto šokolādi. Fotorecepte soli pa solim 0

Šajā receptē svarīgi ir masu maisīt viegli, citādi tā kļūs kā mīkla. Ja nedabūjat pistācijas, tās var aizvietot ar mandelēm.

Reklāma
Reklāma

100 g sausa biezpiena

25 g sviesta (kausēšanai)

35 g maltu mandeļu

15 g miltu

45 g pūdercukura

50 g baltās šokolādes

Virspusītei:

400 g zemeņu

1 ēdamkarote ķiršu vai augļu liķiera

Rotāšanai:

1 ēdamkarote notīrītu pistāciju

Rosļikovs iecerējis sūdzēties par attieksmi pret krieviem Latvijā, taču krievvalodīgo reakcija uz šo nodomu viņam liek pamatīgi vilties
Šos ziedu veidus ieteicams labāk nevienam nedāvināt: tie var piesaistīt nelaimi un negatīvas emocijas
Kaut kas tiek noklusēts? Berlīnē armija gatavojas kaut kam nopietnam 153
Lasīt citas ziņas

Recepte no gotovimdoma.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.