Foto – gotovimdoma.ru

Ceptas zemenes ar biezpienu un balto šokolādi. Fotorecepte soli pa solim 0

Šajā receptē svarīgi ir masu maisīt viegli, citādi tā kļūs kā mīkla. Ja nedabūjat pistācijas, tās var aizvietot ar mandelēm.

Reklāma
Reklāma

100 g sausa biezpiena

25 g sviesta (kausēšanai)

35 g maltu mandeļu

15 g miltu

45 g pūdercukura

50 g baltās šokolādes

Virspusītei:

400 g zemeņu

1 ēdamkarote ķiršu vai augļu liķiera

Rotāšanai:

1 ēdamkarote notīrītu pistāciju

“Tas ir ļoti nopietns un nožēlojams incidents.” Krievijas iznīcinātājs ielidojis Igaunijas gaisa telpā 47
Kokteilis
Ļaujies! Maijs piecām zodiaka zīmēm sola liktenīgu tikšanos ar dvēseles radinieku
Kremlis cenšas īstenot operāciju “glābt ierindnieku Putinu”: eksperts par to, ka šoreiz diktators meistarībā pārspējis pats sevi 5
Lasīt citas ziņas

Recepte no gotovimdoma.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.