Foto – gotovimdoma.ru
Ceptas zemenes ar biezpienu un balto šokolādi. Fotorecepte soli pa solim 0
Šajā receptē svarīgi ir masu maisīt viegli, citādi tā kļūs kā mīkla. Ja nedabūjat pistācijas, tās var aizvietot ar mandelēm.
Reklāma
Reklāma
100 g sausa biezpiena
25 g sviesta (kausēšanai)
35 g maltu mandeļu
15 g miltu
45 g pūdercukura
50 g baltās šokolādes
Virspusītei:
400 g zemeņu
1 ēdamkarote ķiršu vai augļu liķiera
Rotāšanai:
1 ēdamkarote notīrītu pistāciju
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju
70
TEKSTA TIEŠRAIDE. “Providus” direktore Liepiņa: “Manuprāt, prezidents varēja iesaistīties vairāk…”
269
“Nevienā no ierakstiem, nevienā skaņu celiņā…” Dienesta pārbaudē saistībā ar suņu nošaušanu atklāti smagi pārkāpumi
13
Recepte no gotovimdoma.ru









