Foto – kedr-o.ru

Zemeņu salāti ar riekstiem un avokado 0

Sastāvdaļas pirms izmantošanas liek aukstumā. Nomazgā salātlapas. Pēc atdesēšanas tos liek uz šķīvja, veidojot salātu pirmo kārtu. Sagriež avodako gabaliņos un liek uz salātlapām. Pēc tam, lielākos gabaliņos, liek zemenes.

Reklāma
Reklāma

Uzber riekstus.

“Gaidiet tankus Rīgas ielās, iespējams, jau rudenī.” Hermanis dalās satraucošās bažās par valsts nākotni 8
“Ir informācija, ka tas notiks šonakt!” Draudi ir reāli – Ukrainai tuvojas atbilde no Putina 1
Saeimas balsojums par Rosļikovu izraisījis sašutumu – uzzini, kuri deputāti balsoja pret viņa izraidīšanu 11
Lasīt citas ziņas

Pa virsu salātus apsmidzina ar mērci, kuru pagatavo šādi: citronu sulu samaisa ar medu, kas sildīts ūdens peldē. Pēc tam pievieno cukuru un olīveļļu. Mērce palīdz saglabāt augļiem un ogām krāsu un sniedz pikantu garšu.

Salātus pārkaisa ar siera kubiņiem.

Avots: kedr-o.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.