Foto – kedr-o.ru

Zemeņu salāti ar riekstiem un avokado 0

Sastāvdaļas pirms izmantošanas liek aukstumā. Nomazgā salātlapas. Pēc atdesēšanas tos liek uz šķīvja, veidojot salātu pirmo kārtu. Sagriež avodako gabaliņos un liek uz salātlapām. Pēc tam, lielākos gabaliņos, liek zemenes.

Reklāma
Reklāma

Uzber riekstus.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pa virsu salātus apsmidzina ar mērci, kuru pagatavo šādi: citronu sulu samaisa ar medu, kas sildīts ūdens peldē. Pēc tam pievieno cukuru un olīveļļu. Mērce palīdz saglabāt augļiem un ogām krāsu un sniedz pikantu garšu.

Salātus pārkaisa ar siera kubiņiem.

Avots: kedr-o.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.