Zemeņu torte ar biezpienu 1

Nepieciešams: 750 g zemeņu, 150 g biezpiena, 150 g cukura, 500 g saldā krējuma, 250 g miltu, 1 ēdamkarote pūdercukura, 1 tējkarote sarīvētu citrona miziņu, 1 tējkarote cepamā pulvera, 6 ēdamkarotes augu eļļas, 1 tējkarote ar kaudzi želatīna, 1 paciņa vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

No biezpiena, 100 g cukura, citrona miziņām, augu eļļas, miltiem un cepamā pulvera iemīca mīklu. Kārtīgi sagatavoto mīklu sadala trijās vienādās daļās un izveltnē. Pēc formas izveido trīs biskvīta kārtas. Biskvītus cep cepeškrāsnī gatavus. 250 g zemeņu saspiež putriņā. Sagatavotajai putriņai pievieno uzbriedinātu, izšķīdinātu želatīnu. Pārējās ogas pārgriež uz pusēm. Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, 50 g cukura un saputo. Apmēram ½ l putukrējuma atliek citā bļodā, bet pārējo iemaisa sagatavotajā zemeņu biezenī. Pusi sagriezto zemeņu izkārto uz biskvīta un nosedz ar otru biskvītu, kura virspusi apziež ar krēmu un nosedz ar trešo biskvītu. Rotā ar putukrējumu, zemenēm, pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.