Zemnieku salāti ar turku maizi. Tās tik ir brokastis! 0

Gatavošanas laiks: apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks marinēšanai)
Katrā porcijā apm. 539 kcal/2255 kJ
17 g olbaltumvielu, 31 g tauku, 45 g ogļhidrātu

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Putinu “nolika uz pauzes”: Indijas žurnālists pārsteidz diktatoru ar neveiklu jautājumu par Ukrainu
RAKSTA REDAKTORS
“Latvijā trūkst 400 akūto māsu, bet darbā nevienu neņem!” Vietējās medmāsas beidzot pasaka taisnību
Lasīt citas ziņas

1. Ledus salātus nomazgā, nopurina, notīra, lapas saplūkā mazos gabaliņos. Paprikas nomazgā, nosusina, izņem sēkliņas, sagriež gabaliņos. Tomātus nomazgā, nosusina, izgriež kātiņus, mīkstumu sagriež. Sīpolus nomizo, sadala uz pusēm, sagriež plānās ripās, turku maizi saplucina. Visu sajauc bļodā.

2. Olīvas notecina, fetas sieru sagriež, pievieno salātiem. Pētersīļus nomazgā, nopurina, lapiņas sakapā. Iecilā salātos.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Ķiploka daiviņu nomizo un sakapā. Sajauc ar sarkanvīna etiķi, olīveļļu, sāli un pipariem, pārlej salātiem.
Atstāj marinēties aptuveni stundu. Pirms pasniegšanas nepieciešamības gadījumā pievieno garšvielas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.