Foto – Bonappetit.lv

Svaigu gurķu salāti ar garnelēm 0

Pagatavošana

Lokus un kinzu sasmalcināt. Lielāko daļu sajaukt ar krējumu, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Pievienot mērcei citronu sulu, čili mērci, sasmalcinātu ķiploku daiviņu. Samaisīt.

Reklāma
Reklāma
“Kā krāpnieks zināja, ka neesmu izņēmusi paciņu?” Lasītāja atmasko neīsto “Latvijas Pastu” 1
Kokteilis
Personības tests: jūsu dzimšanas mēneša zieds atklāj par jums vairāk, nekā spējat iedomāties 17
Krievija identificē divas “smirdīgas” valstis, kas būtu tās nākamais mērķis
Lasīt citas ziņas

Gurķus sagriezt palielos kubiņos, pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pievienot atlikušos zaļumus un apmaisīt. Garneles (ja nepieciešams notīrīt) sagriezt tādos pašos kubiņos, kā gurķus. Garneles sajaukt ar gurķiem, pievienot mērci un vēlreiz apmaisīt.

Pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.