Foto: Azem/SHUTTERSTOCK

Ziemas tēja – recepte ideālai garšai un mierīgai baudīšanai 1

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
Lasīt citas ziņas

Uzmundrinošam dzērienam vislabāk piemērota klasiskā melnā tēja. Tradicionāla kompozīcija: ar medu, pienu, ingveru, svaigu citrona šķēlīti, kaltētiem vai sīrupā noturētiem augļiem. Pievienojot glāzei tējas 30–50 ml stipra alkohola, iegūst groku, kas palīdz ātri sasildīties un var novērst saaukstēšanos sākotnējā stadijā.

• 1 melnās tējas maisiņš

• puscitrons

• pusapelsīns

• kanēlis

• saldais krējums

Pagatavo tēju. Pievieno citrona un apelsīna gabaliņus un samaisa. Saputo saldo krējumu un kā cepuri uzliek tējai, pārkaisa ar kanēli.

Saldumam var pievienot medu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karstos dzērienus un tēju lieliski papildina dažādi augļi un saldi našķi. Dzērieniem var pievienot ne tikai citrusaugļu šķēlītes, bet arī rozīnes, riekstus, ābolus, konservētus vai žāvētus augļus, kaltētas, saldētas vai iecukorotas ogas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.