Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
7. janvāris, 2015
Drukāt

Šokolādes pudiņš- deserts, kura gatavošana nesagādās galvassāpes

Foto - Dievietei.lvFoto - Dievietei.lv
Sastāvdaļas:

1 l piena
1 ēdk. miltu
2 ēdk kartupeļu cietes
100 ml saldā krējuma
3 ēdk. kakao pulvera
1 gl cukura
1 olas dzeltenuma

Pagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas lieciet katliņā un kārtīgi samaisiet.

2. Vāriet, visu laiku maisot, līdz masa sabiezē. Apmēram 15 minūtes.

3. Karstu pudiņu salejiet trauciņos. Kad tas ir atdzisis, lieciet ledusskapī uz 2-3 stundām.

 

dievietei_logo

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+